Akne

Rådgivning og behandling af akne af vores specialister og hudlæger.

Akne kan behandles effektivt

Er din livskvalitet og selvværd påvirket skal du ikke tøve med behandling. Der findes effektiv behandling mod akne. Tal med vores hudlæger og specialister om dine problemer med akne.

I Hud- og Hyperhidroseklinikken arbejder vi altid med den enkelte i fokus. Derfor vil planen for behandling være afhængig af netop din situation.

Behandling kan nedsætte produktionen af fedtstoffer i talgkirtlerne og modvirke tilstopning og betændelse.

Fakta om akne
  • Rammer især unge mennesker og slutter inden 30-års alderen
  • Kan være arveligt betinget
  • Akne er betændelse i talgkirtler og hårsække, i ansigtet og på den øverste del af overkroppen.
  • Sværhedsgraden går fra mild til svær akne
  • Symptomerne er fra hudorme til røde, ømme knopper, cyster og bylder
  • Behandling forebygger ar og øger typisk livskvaliteten.
Få hjælp af en specialist

Vi lægger en plan for din hud 

Afhængig af sværhedsgraden kan akne opleves som en negativ påvirkning af livskvaliteten. Men det er vigtigt at vide, at akne rammer rigtigt mange - så du er langt fra alene.

I Hud- og Hyperhidroseklinikken kigger vi på din hud og vurderer den bedste behandling. Vi vil sammen med dig lægge en plan for behandling og kontrol af din tilstand. 

Mild eller svær akne?

Mild og svær akne behandles forskellige. Vi rådgiver dig.

Bumser og uren hud er normalt hos unge. Udvikler det sig og efterlader ar, kan behandling være nødvendig, så der undgås yderligere ar-dannelse. 

Hvis du har mild akne, vil det typisk være nok med behandling med creme, eller gel. Har du svær akne, vil der typisk blive udskrevet tabletter til dig, f.eks. antibiotika eller A-vitamin. Vi tilbyder at følge dig gennem forløbet. 4 gode råd til hvad du selv kan gøre

1) Sørg for at vaske din hud med vand og mild sæbe. 2) Du må ikke pille i huden. 3) Undgå så vidt muligt fede cremer og kosmetik, da det kan tilstoppe talgkirtlerne. 4) I vores klinik kan du købe produkter fra serien MDerma, som vi anbefaler.

Vi står klar til
at hjælpe dig

Vi tager godt i mod dig - uanset om du gør brug af din sundhedsforsikring, ventetidsgarantien fra det offentlige eller betaler selv. Ring på 6026 1804 - og hør mere.

Kontakt os i dag