Uønsket, mørk hårvækst

Laserbehandling af førende hudklinik

Permanent hårfjerning med laserbehandling

I Hud- og Hyperhidroseklinikken har vi stor erfaring med behandling af uønsket hårvækst. Vores erfaring er, at 70-90 procent oplever en permanent reduktion af uønsket hårvækst med laserbehandling.

For rigtig mange er uønsket, mørk hårvækst et problem, der mentalt og socialt fylder en del. Det kan desuden være svært for andre overhovedet at forstå, at det fylder. 

Er du træt af at barbere, epilere, vokse mv. så kan hårfjerning med IPL-laser være løsningen for dig. 

Vi råder over noget af markedets bedste udstyr til permanent hårfjerning, Ved IPL-behandling kan du modtage behandling med det samme efter din vurderingssamtale.

Der kan være mange årsager til uønsket, mørk hårvækst, og det er derfor vigtigt, at du vælger en fagligt velfunderet klinik som Hud- og Hyperhidroseklinikken til behandling af uønsket hårvækst, hvor alle aspekter kan tages med i betragtning.

Årsager til uønsket, mørk hårvækst kan være

  • "Bare" mere hår end du ønsker? Mange ønsker at reducere f.eks. hår under armene, på benene eller på brystet
  • Behandling med binyrebarkhormontabletter kan medføre øget hårvækst. Dette gælder ikke for hormoncremer.
  • Hos op mod 70 procent af alle kvinder med PCOS (polycystisk ovarie syndom) ses uønsket hårvækst
  • Hirsutisme, som er navnet for når kvinder udvikler uønsket behåring på kinder, overlæbe, hage, ryggen, nederst på maven, indersiden af lårene og mellem brysterne. Op til 10 % af alle kvinder døjer med hirsutisme.

  • Af sjældnere årsager findes f.eks. sygdomme i binyrene, hypofysesygdomme og cushingssyndrom.
Laserbehandling for alle

Kom dine gener til livs

Alle mennesker og alle typer af kroppe har fortjent at føle sig tilpas i og med egen krop!

I Hud- og Hyperhidroseklinikken møder du ikke uopnåelige skønhedsidealer eller fotoshoppede billeder på væggene. Vi tilbyder behandling til alle, der har gener de gerne vil til livs. Vi gør samtidig alt for, at du føler dig godt tilpas.

Kom hurtig til hos vores hudspecialister

Tal med en specialist i uønsket hårvækst

Ved vurderingssamtalen vil en specialsygeplejerske sammen med dig lægge en plan for din laserbehandling, med baggrund i din situation og forventninger. 

Vi vil spørge til eventuelt sygdomsforløb bag den uønskede hårvækst samt eventuel medicin. Vi vil dernæst tage et foto af de områder, du ønsker behandlet til bl.a. senere dokumentation. Fotodokumentation er desuden et lovkrav. 

Vores hudspecialister vil altid være realistiske omkring, hvad du kan forvente af behandlingen. 

“Virkelig sødt, omsorgsfuldt og professionelt personale! Hurtig tid til konsultation uden venteliste og hurtig og dygtig behandling og afklaring på modermærke. Kan VARMT anbefales!”
– Grith Jensen
“Jeg kom til med det samme, ingen ventetid. Personalet er super søde og er rigtig dygtige til deres job! Jeg vil klart få lavet mine fremtidige behandlinger her igen. “
– Isabell M.
Behandlingsplan

Sådan fjernes mørk hårvækst med IPL-laser

Behandling af uønsket, mørk hårvækst foregår i Hud- of Hyperhidroseklinikken med IPL-laser. IPL er en forkortelse for Intens Pulseret Lys.
Udstyret, vi råder over, er topprofessionelt. Vi sørger for at informere dig grundigt, både skriftligt og mundtligt inden dit behandlingsforløb starter.

 

5 råd før behandling

Inden din behandling med IPL-laser er det vigtigt at du følger disse råd:

1) Ca. 3 dage inden behandling skal du barbere området, der skal behandles, så der ikke er noget hår udenfor huden. Man må meget gerne kunne se hvor hårene er.

2) Hvis du normalt anvender voks, bruger pincet eller fjerner hår med epilering, skal der gå 2 uger i ansigtet og 4 uger på kroppen, før du kan behandles første gang.

3) Du må ikke have dyrket sol eller solarium i 2 måneder inden IPL-behandling.

4) To uger før IPL-behandling må du ikke anvende selvbruner eller spraytan.

5) Bruger du cremer med A-vitamin, skal du stoppe med det i minimum 7 dage før for din behandling.

Behandling med IPL-laser

Vi anvender IPL- laser, der destruerer hårsækkene.

Da lyset fra IPL-laseren er rettet mod farveforskelle, vil mørke hår som indeholder pigment, primært blive destrueret. Lyse hår vil ikke på samme måde tage imod påvirkningen.

Under behandlingen vil du mærke en varme eller opleve at det “niver”, men det er hurtigt overstået. Hår har forskellige vækstfaser – og de er ikke alle aktive på samme tid. Det er derfor at flere behandlinger er nødvendige.

Har du mørk hud vil lyset vil ikke i samme omfang som ved lys hud kunne nå ned til hårsækkene. Det skyldes, at mørk hud indeholder pigment, som vil blive påvirket. Derfor opnås det bedste resultat ved lysere hud, men vi er eksperter i at behandle så også dig med mørkere hud kan opnå en god behandling. 

Tålmodighed er en dyd

De fleste opnår fuld effekt efter 6-8 behandlinger.

Afhængig af hvor stort område du skal have behandlet, og hvor meget uønsket hårvækst du har,  vil din behandling strække sig over flere IPL-behandlinger. Det er vigtigt at gøre sig klart, at du ikke kan se det færdige resultat med det samme – tålmodighed er vigtig!

Efter 6-8 behandlinger med nogle ugers pause imellem vil du kunne se en kraftig reduktion, og hos nogle et næsten hårfrit område.

Antallet af behandlinger afhænger af hvornår du selv er tilfreds!

Langt de fleste opnår en rigtig god reduktion af deres uønskede hårvækst.

Hos nogle kan der være behov for opfølgende behandlinger ind i mellem. 

Husk efter behandling

Du kan tage på arbejde og gøre, som du plejer, efter behandlingen.

I op til to måneder efter behandlingen skal det behandlede område ikke udsættes for direkte sol. I Danmark, hvor soltimerne ikke altid er så mange, kan du opholde dig ude, hvis du anvender solcreme med minimum faktor 50 med både UVA- og UVB-filter.

Ca. 2 uger efter din behandling vil hårene fra de behandlede områder falde af, og efter nogle uger vil du være klar til næste behandling.

Kort eller ingen ventetid

Hurtig afklaring og aftaletider. Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du i langt de fleste tilfælde komme til meget hurtigt. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid.

Nyheder og viden

Ny viden og seneste nyt

Hold dig opdateret med ny viden eller nyheder fra vores klinikker. Vi deler også kampagnetilbud her på siden.