Om os

Om Hud- og Hyperhidroseklinikken

Altid god tid til dig

Hud- og Hyperhidroseklinikken er en privat hudlægeklinik. Vi er vi drevet af at tilbyde dig hurtige tider, god tid ved hudlægen og et forstående miljø – uanset hvad din hudproblematik er. 

Her er dit hudproblem IKKE et tabu

Vi ønsker at skabe et frirum for dig. Her er det ikke et tabu at tale om sved, kløe ved kønsorganer eller andre hudproblemer. Hos os skal ingen føle skam.

Vi lytter til din historie

Alt for mange går rundt for længe uden at få hjælp. Vi tager hånd om dig. Vi lytter til din historie, ønsker og behov.

Hudspecialister hjælper dig hele vejen

Du får rådgivning og behandling af dedikerede hudlæger og sygeplejersker med mange års erfaring med hudsygdomme, hudproblemer og hyperhidrose.

Øg din livskvalitet - book tid i dag

  • Gratis telefonisk rådgivning om veje til behandling
  • Kort ventetid på behandling
  • Effektive behandlinger
Privat hudlægeklinik

Dedikerede hudlæger, også inden for hyperhidrose

Hyperhidrose er en overset sygdom. Med nogle af Danmarks dygtigste specialister kan Hud- og Hyperhidroseklinikken gøre en forskel for dig.Alt for mange går rundt i årevis eller et helt liv uden at få hjælp. Det har ofte sociale og psykiske konsekvenser, som for nogle leder til angst og depression.
0%

Oplever færre svedgener nu og her

De fleste vil allerede efter nogle få dage kunne mærke, at svedgenerne mindskes.

0%

Opnår øget livskvalitet og større frihed

Langt de fleste patienter kan med behandling leve et liv uden at være socialt hæmmet eller føle skam.

Vores sundhedsfaglige personale

Mød vores hudlæger og specialister

Vores hudlæger og sygeplejersker har årelang erfaring. Vi går ikke på kompromis med fagligheden. Derfor er klinikken udelukkende bemandet med sundhedsfagligt uddannede.

Mette er medejer af klinikken. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Hun har desuden arbejdet i den medicotekniske branche samt i lægemiddelindustrien. Mette har en HD og en MBA.

Mette Strüwing

Ejer og sygeplejerske & MBA

Hanne Jensen

Hanne er medejer af klinikken. Hanne er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har ledelseserfaring. Hanne har desuden arbejdet en del år i den private sundhedssektor, og kender branchen indgående fra sin tid som chefkonsulent i Privathospitalernes Brancheorganisation.

Hanne Malmkvist

Ejer og sygeplejerske

Abdiwelli

Abdiweli er uddannet speciallæge i dermatologi. Han har interesse og styrke indenfor den generelle dermatologi. Han har publiceret videnskabelige artikler både nationalt og internationalt, heriblandt om hyperhidrose. Abdiweli er vores virksomhedsansvarlige dermatolog.

Abdiweli Awil Mohamoud

Virksomhedsansvarlig dermatolog

Hans Christian vil du primært møde i vores afdelinger på Sjælland. Hans Christian er uddannet speciallæge i dermatologi fra Gentofte og Bispebjergs hudafdelinger. Han har desuden en ph.d. forskningsgrad. Hans Christian har bred viden og erfaring inden for hudlægespecialets mange tilstande og har via sin ph.d. en helt særlig viden om sygdommen hidrosadenitis suppurativa. Hans Christian møder hver enkelt patient med høj faglighed.

Hans Christian Ring

Speciallæge i dermatologi

Ann er, ligesom klinikkens øvrige læger, speciallæge i hud- og kønssygdomme (dermatolog) med en kandidatgrad fra Københavns Universitet (2010). Hun har taget sin speciallægeuddannelse på Gentofte Hospital og på Bispebjerg Hospital. Ann har bred klinisk erfaring og kan undersøge og behandle de fleste tilstande inden for hudlægespecialet. Desuden har Ann en ph.d. forsknings grad fra Rigshospitalet (2015) og har beskæftiget sig med psoriasis og graviditet.

Ann Hærskjold

Speciallæge i dermatologi

Vores hudlæge Mette vil du primært møde i vores afdeling på Østerbro. Mette arbejder ved siden af sit arbejde hos os på et offentligt sygehus i Sverige. Mette har derfor en meget bred viden og erfaring med alle typer af sygdomme og lidelser inden for dermatologi, herunder bl.a. hyperhidrose. Mette har desuden en ph.d. grad inden for området soleksponering og solvaner hos forskellige befolkningsgrupper. Mette møder hver enkelt patient med høj faglighed og åbenhed.

Mette Bodekær Larsen

Speciallæge i dermatologi

Stine er primær hudlæge i vores jyske afdelinger. Stine er uddannet speciallæge i dermatologi (hudlæge) fra Aarhus Universitetshospital og har derudover en Ph.d. inden for inflammatoriske hudsygdomme. Stine har en bred viden inden for hudsygdomme og er fokuseret på at sikre så effektiv undersøgelse og behandling som muligt.

Stine Maria Lund Andersen

Speciallæge i dermatologi

Mia møder alle med varme og smil. Mia er en vigtig del af alt i vores klinikker, fra den friske kaffe til behandlingerne Mia har erfaring fra bl.a. 'Svedklinikken Hidros' og har derfor erfaring med patienter der døjer med hyperhidrose. Mia har også specialiseret sig i IPL laserbehandling. Mia er klinikkens mest aktive idrætsudøver og holder desuden af vandreture.

Mia Terkelsen

Social- og sundhedsassistent

Trine er klinikkens dygtige lægesekretær, som vores patienter primært har fornøjelsen af at møde i telefonen. Trine vil altid møde dig med professionalisme og varme. Trine har lang erfaring fra både sygehus, lægepraksis og fra sundhedsforsikringer og er bindeleddet, der holder det hele sammen i dagligdagen. Trine er herudover dygtig med en tennisketcher.

Trine Lundberg

Lægesekretær

Randi har mange års sygeplejeerfaring og er kvalitetsansvarlig på klinikken. Randi er specialist i hyperhidrose og desuden narkosesygeplejerske. Randi har stor erfaring med hyperhidrosebehandling fra den nu lukkede 'Svedklinikken Hidros'. Randi er storleverandør af blomsterbuketter til klinikken, fra sin flotte have.

Randi Andersen

Specialsygeplejerske

Lotte har mange års erfaring som sygeplejerske. Lotte har bl.a. erfaring fra 'Svedklinikken Hidros' gennem mange år og er derfor særdeles kompetent i behandlingen af hyperhidrose. Hun brænder for at yde en gode service for patienterne. Lotte holder meget af naturen og gåture med sin hund.

Lotte Berg Kesje

Specialsygeplejerske

Randi er klinikkens norske islæt. Med mange år i Danmark har Randis sygeplejemæssige karriere primært foregået her i landet. Hun har desuden særlig viden om hygiejne og arbejdsgange. Randi har derudover taget en uddannelse i laserbehandlinger. Randi er i øvrigt klinikkens (eneste) musikalske talent.

Randi Nilsen

Specialsygeplejerske

Charlotte er Hud- og Hyperhidroseklinikkens humørbombe. Det mærker vore patienter ofte. Charlotte arbejder til dagligt med undervisning og oplæring af studerende på offentlige sygehuse, og har desuden arbejdet i en hudklinik, som beskæftiger sig med de fleste hudtilstande. Charlotte har også erfaring fra 'Svedklinikken Hidros' og møder hver patient med smil og overskud.

Charlotte Borg

Specialsygeplejerske

Lene ser og møder hver eneste patient i klinikken med stor omsorg og forståelse. Lene er udover at være sygeplejerske både yoga- og mindfulnessinstruktør. Hun arbejder desuden i en lægepraksis, og er lidt af en tusindkunstner. Som flere vores andre sygeplejersker har hun erfaring fra 'Svedklinikken Hidros'.

Lene Christoffersen

Specialsygeplejerske

Johannes har en imponerende karriere bag sig. Han er Dr.med. fra Københavns Universitet og tidl. overlæge og cheflæge på 'Svedklinikken Hidros'. Han har en lang karriere, hvor han bl.a. har skrevet 90 videnskabelige artikler - heraf en række om hyperhidrose. Johannes udfører fortsat forskning indenfor hyperhidrose i Hud- og Hyperhidroseklinikken.

Johannes K. Kristensen

Pensioneret dermatolog. Udfører forskningsarbejde

Kort eller ingen ventetid

Hurtig afklaring og aftaletider. Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du i langt de fleste tilfælde komme til meget hurtigt. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid i København, Faxe, Herning, Skanderborg eller Ålborg.

Nyheder

Ny viden og artikler

Hold dig opdateret med ny viden eller nyheder fra vores klinikker. Vi deler også kampagnetilbud her på siden.