Modermærker

Undersøgelse af modermærker

Få undersøgt dine modermærker

Er du bekymret for om dine modermærker udvikler sig til modermærkekræft (malignt melanom)? Vores hudlæger kan undersøge dine modermærker.

Få hurtig afklaring og ro i maven. I Hud-og Hyperhidroseklinikken tilbyder vi undersøgelse af dine modermærker, hvad enten du har et enkelt mærke, eller du ønsker hele kroppen inspiceret.

Vi tilbyder rimelige priser, hurtig afklaring og aftaletider.

NB! Husk at tjekke, om du har en sundhedsforsikring, der dækker! Vi må desværre ikke tage imod en henvisning fra egen læge.

Tegn du skal være opmærksom på

  • Modermærker der ændrer sig over tid
  • Har flere farver
  • Er ujævne
  • Har takkede kanter, som vokser
  • Hvis modermærket bløder eller klør
  • Nye modermærker, særligt hvis du er over 40 år
Kort ventetid

Få hurtig afklaring

Modermærkekræft er en hyppigt forekommende kræftform i Danmark. Det gør naturligt mange bekymrede, hvis de oplever forandringer af deres modermærker.

Hos os i Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du komme til hurtigt. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid.

Screening og behandling

Sådan foregår undersøgelsen

Hud- og Hyperhidroseklinikken har stor erfaring med at undersøge og screene modermærker. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger. Mange oplever, at det er rart og befriende at få hurtig afklaring.

Inden undersøgelsen af dine modermærker lytter hudlægen til din fortælling om, hvorvidt mærkerne har ændret sig. Vi opbevarer også fotos af dine modermærker, så vi evt. senere kan se, om der er sket en ændring.

Ring i dag på 6026 1804 og få en tid hurtigt.

Undersøgelse af huden
Vores læge vil igennem et såkaldt dermatoskop kigge nøje på dine modermærker og tage billeder, som vi kan opbevare i din journal. På den måde kan vi følge med i udviklingen af dine modermærker.
Prøvetagning eller fjernelse

Du kan komme ud for, at vores hudlæge anbefaler, at der tages en prøve, eller at modermærket fjernes. Vi har ofte mulighed for at gøre det samme dag, og ellers aftaler vi en tid sammen med dig kort efter. Når vi har svar på prøven kontakter vi dig via telefon. 

Ved mistanke om kræft

Hvis der er mistanke om modermærkekræft, vil vi sørge for, at du enten henvises til det offentlige system, eller får fjernet modermærket hos os. Vi kan også henvise til et kræftpakkeforløb i det offentlige system. Her skal vi nok guide dig hele vejen. Det kan du læse mere om her.

Rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi tager godt i mod dig – uanset om du gør brug af din sundhedsforsikring, behandlingsgarantien fra det offentlige eller betaler selv. Ring på 6026 1804 – og hør mere.  Vi har kort ventetid, og kan ofte tilbyde akutte tider.

Kort eller ingen ventetid

Hurtig afklaring og aftaletider. Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du i langt de fleste tilfælde komme til meget hurtigt. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid.

Nyheder og viden

Ny viden og seneste nyt

Hold dig opdateret med ny viden eller nyheder fra vores klinikker. Vi deler også kampagnetilbud her på siden.