Husk at pleje din problemhud!

Tal med førende hudlæger i Danmark

Få professionel rådgivning til sårbar og vanskelig hud

Vores hudlæger og specialister vurderer dit hudproblem og kommer med anbefalinger til korrekt hudpleje- men simpelhed er vigtig!

Ved mange hudsygdomme er forebyggelse én af grundstenene for at mindske risikoen for forværring eller opblussen. Netop her har fugtighedscremer en vigtig og central rolle.

Ved regelmæssig brug af fugtighedscremer kan man ved visse hudsygdomme så som eksem og psoriasis mindske risikoen for forværring, og dermed nedsætte forbruget af hormoncremer. Det er derfor vigtigt, at forsætte med fugtighedscremer, også selvom lægen måske udskriver receptpligtig medicin, medmindre lægen har sagt andet.

I vores klinikker vil vi altid stræbe efter simpelhed i din hudpleje af din problemhud, så det bliver så let og simpelt som muligt for dig. Du vil derfor få anbefalinger om kun få produkter. 

Fakta om hudsygdomme

  • Mere end 10 procent af danskerne lider af en form for eksem
  • Psoriasis er den mest udbredte hudsygdom i verden.
  • Man skønner, at mere end 10 % af alle danskere hvert år rammes af eksem.
Pas på din hud hele livet

Vi rådgiver dig om vanskelig hud

Lige meget om du har en hudlidelse eller ej, kan man i perioder opleve at huden er tør, skællende, rød, irriteret og til tider kløende især i vinterhalvåret.

Ved nogle hudsygdomme som f.eks. psoriasis og eksem er hudbarrieren ikke intakt, dvs. at huden er mere udsat for angreb af svamp, virus og bakterier samtidig med at huden har svære ved at holde på den naturlige fugt.

Vi har nogle af Danmarks bedste hudlæger

Allergivenlig fugtpleje til tør og sårbar hud

Hud- og Hyperhidroseklinikken forhandler dele af serien fra danske DermaKnowlogy

Ved en konsultation hos os, får du professionel anbefaling til, hvilke DermaKnowlogy præparater, der vil være egnede til dig.

Bag det danske hudplejeprodukt DermaKnowlogy er den danske hudlæge Uffe Koppelhus. DermaKnowlogy har vundet flere priser for rene, certificerede hudplejeprodukter.

Astma og Allergiforbundet anbefaler desuden produkterne.

Kort eller ingen ventetid

Hurtig afklaring og aftaletider. Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du i langt de fleste tilfælde komme til meget hurtigt. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid.

Nyheder og viden

Ny viden og seneste nyt

Hold dig opdateret med ny viden eller nyheder fra vores klinikker. Vi deler også kampagnetilbud her på siden.