Fjernelse af vorter, mærker og hudgevækster

Undersøgelse af vorter, mærker og hudgevækster

Hurtig behandling af vorter og mærker

Har du vorter, modermærker eller hudgevækster, som bekymrer dig, eller som du ønsker at få fjernet, fordi de generer dig?

I Hud- og Hyperhidroseklinikken fjerner vi både overfladiske, godartede hudgevækster, som generer dig samt større/dybere hudgevækster, der undersøges på laboratorium.

Godartede hudgevækster fjernes typisk, fordi de er til kosmetisk gene eller sidder et sted på kroppen, hvor de er i vejen.

Større/dybere mærker eller elementer bliver undersøgt at vores hudlæge og indsendt til yderligere undersøgelse på laboratorium. Hudlægen kan også fjerne mærket/mærker (som f.eks. modermærker) samme dag, hvis I sammen bliver enige om, at det er løsningen.

Vi tilbyder rimelige priser, hurtig afklaring og aftaletider.

NB! Husk at tjekke, om du har en sundhedsforsikring, der dækker! Vi må desværre ikke tage imod en henvisning fra egen læge.

Tegn du altid bør være opmærksom på ved modermærker

  • Ændringer over tid
  • Et mærke som har flere farver
  • Er ujævnt
  • Takkede kanter, som vokser
  • Hvis mærket bløder eller klør
  • Nye mærker, særligt hvis du er over 40 år
Ingen ventetid

Kom til med det samme

Det kan være frustrerende at vente i månedsvis på undersøgelse, hvis man er generet af hudgevækster eller vorter eller måske bekymrer sig for et modermærke, som har ændret sig. 

Hos os i Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du komme til med kort varsel. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. 

Vurdering & behandling samme dag

Effektiv behandling af førende hudlæger

Nedenfor finder du seks vigtige information om undersøgelse, behandling og opfølgning, som du bør vide, inden du kommer i Hud- og Hyperhidroseklinikken. Du er også altid velkommen til at kontakte os.

Læs også om:
Undersøgelse af modermærker
Undersøgelse og behandling af solskader og hudkræft

Undersøgelse af hudgevækst

Godartede hudgevækster eller modermærker kan fjernes på flere måder. Vores hudlæge vurderer i hver enkelt tilfælde, hvad der er den optimale løsning for dig.

Lokalbedøvelse og fjernelse

Ofte vil der blive lagt en lokalbedøvelse og herefter kan gevæksten eller mærket fjernes med skalpel, skrabes, klippes af eller fjernes med en lille kniv.

Hudlægen kan anvende en varm nål, hvis der efterfølgende er små blodkar, som skal lukkes.

Afhængig af størrelse og placering kan hudlægen også vælge at sy huden efter fjernelsen. Trådene vil skulle fjernes hos os eller hos din læge 6-14 dage senere, afhængig af hvor på kroppen trådene sidder.

Guide til at undgå infektion og ar

Du får mundtlig og skriftlig vejledning til, hvordan du passer dit sår bedst, så du kan undgå infektion, og arret bliver mindst muligt.

Godartede vorter undersøges ikke

Godartede gevækster sendes oftest ikke til såkaldt histologisk undersøgelse.

Vær opmærksom på, at nogle godartede gevækster kan komme igen. Her vil det være muligt at fjerne dem igen.

Mordermærker undersøges altid

Et fjernet modermærke/område bliver altid sendt til undersøgelse hos patologer, og du får svar fra os efterfølgende. Skal der gøres yderligere, lægger vi sammen en plan for det.

Risiko for ar efter fjernelse

Vær opmærksom på, at alle fjernelser af gevækster og mærker kan give ar.

Hvis gevæksten eller mærket sidder i ansigtet, kan vores hudlæge vælge at anbefale dig at få den/det fjernet hos en plastikkirurg, da de er eksperter i de helt små fjernelser i ansigtet, hvor arret vil være meget synligt.

 

Rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi tager godt i mod dig – uanset om du gør brug af din sundhedsforsikring, behandlingsgarantien fra det offentlige eller betaler selv. Ring på 6026 1804 – og hør mere.  Vi har kort ventetid, og kan ofte tilbyde akutte tider.

Kort eller ingen ventetid

Hurtig afklaring og aftaletider. Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du i langt de fleste tilfælde komme til meget hurtigt. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid.

Nyheder og viden

Ny viden og seneste nyt

Hold dig opdateret med ny viden eller nyheder fra vores klinikker. Vi deler også kampagnetilbud her på siden.