Rosacea

Få fjernet synlige tegn på Rosacea af professionelle hudlæger

Synlige tegn på Rosacea kan fjernes

Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du få hjælp af Danmarks bedste hudlæger til at behandle og fjerne synlige tegn på Rosacea.

Rosacea udvikler sig gradvist (i stadier). Hos en del kan symptomerne forværres ved f.eks. indtag af alkohol, krydret mad, sol, varme, kulde, psykisk stress. Det betyder også, at du selv kan gøre noget for at prøve at holde sygdommen lidt i ro.

Vi tilbyder rimelige priser, hurtig afklaring og aftaletider

NB! Husk at tjekke, om du har en sundhedsforsikring, der dækker! Vi må desværre ikke tage imod en henvisning fra egen læge.

Kort om Rosacea
Rosacea er en kronisk betændelseslignende hudsygdom i ansigtet, der typisk giver sig udslag i:
  • Udvidede blodkar
  • Betændte knopper
  • Rødmen.
Få hjælp af dygtige hudlæger

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Er du generet af synlige tegn på Rosacea, så kan vores hudlæger hjælpe dig.

Sygdommen rammer oftest kvinder og opleves for mange som generende i hverdagen - særligt hvis hverken hudpleje eller god makeup kan skjule tegnene.

Ring i dag på 6026 1804 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi rådgiver dig om behandlingen

Vores hudlæger rådgiver dig om den mest optimale behandling

Der findes forskellige former for behandling fra cremer/geler til tabletbehandling. Hvilken behandling, vi anbefaler til dig, afhænger af flere faktorer.

Der er også mulighed for ved hjælp fra laserbehandling at afhjælpe nogle af de synlige tegn på Rosacea, der oftest er værst omkring næse og kinder.

Sammen med dig planlægger vi behandling og kontroller, der passer til dig.

Laserbehandling af Rosacea

Hud- og Hyperhidroseklinikken tilbyder bl.a. hjælp til at fjerne synlige tegn af f.eks. Rosacea via det professionelle system ICON-laser. Laserbehandling giver effektive resultater. 

Ved laserbehandlingen af dine Rosaceategn, øges produktionen af kollagen. Det reducerer karsprængningerne, der er opstået. Jo lysere din hud er, desto bedre effekt vil du have af laserbehandlingen. Oftest vil flere behandlinger være nødvendige. Vi anbefaler, at der går 4-6 uger mellem dine behandlinger.  Læs om selve behandlingen på siden om Karsprængninger

Vi står klar til
at hjælpe dig

Vi tager godt i mod dig - uanset om du gør brug af din sundhedsforsikring, ventetidsgarantien fra det offentlige eller betaler selv. Ring på 6026 1804 - og hør mere.

Kontakt os