Frihed til at være dig selv

På Hud- og Hyperhidroseklinikken ønsker vi at skabe et frirum for dig. Her er det ikke et tabu at tale om sved eller hudproblemer. Her skal ingen føle skam. Tværtimod. Vi ønsker at give dig friheden tilbage til at være dig selv.   

Vi lytter til dig hele vejen

Som patient kan man hurtig føle sig som et nummer i rækken. Sådan er det ikke hos os. Når du kommer i klinikken, skal du føle dig set, hørt og anerkendt. Derfor har vi altid fokus på at give dig lige præcis den behandling, du har brug for. 

Vi lytter til din historie, ønsker og behov både under udredningen og gennem behandlingsforløbet, så vi hele tiden kan tilpasse behandlingen til dig. 

Vi brænder for at hjælpe dig

Et stærkt ønske om at give patienter friheden tilbage og samtidig gøre vejen til behandling kortere har været startskuddet for Hud- og Hyperhidroseklinikken. Bag klinikken er Mette Strüwing og Hanne Jensen, der begge har en solid sundhedsfaglig baggrund fra både det offentlige og private.

Få gratis behandling

Vi guider dig

Er du henvist til behandling på et offentligt hospital, men oplever lang ventetid?

Vidste du, at du har ret til at modtage behandling på en privat klinik Læs mere her eller ring til os - vi guider dig til behandling hurtigere.

Særligt speciale i hyperhidrose

Hyperhidrose er en overset sygdom. Med nogle af Danmarks dygtigste specialister kan Hud- og Hyperhidroseklinikken gøre en forskel for dig.

Alt for mange går rundt i årevis eller årtier uden at få hjælp, fordi de støder panden mod en mur i Sundhedsvæsenet eller ganske enkelt ikke aner, at der er hjælp at hente. Det har ofte sociale og psykiske konsekvenser, som for nogle leder til angst og depression. 

Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at give disse patienter deres frihed tilbage, så de kan leve et liv uden at være socialt hæmmet eller føle skam. Vores mission er at bane vejen for en kortere vej til behandling. Samtidig arbejder vi for at skabe større opmærksomhed om problemet, så flere opdager, at de kan få hjælp.

Mød vores læger og sygeplejersker

Vi har nogle af Danmarks dygtigste specialister i hudtilstande og -sygdomme - herunder læger og sygeplejersker med særlig speciale i og viden om hyperhidrose.

Mette Strüwing

Ejer, sygeplejerske & MBA
Mette er ejer af klinikken. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Hun har desuden arbejdet i den medicotekniske branche samt i lægemiddelindustrien. Mette har en HD og en MBA.

Hanne Jensen

Leder og sygeplejerske 
Hanne har mange års erfaring som sygeplejerske og leder lige fra akutafdelingen til den nu hedengangne privatklinik 'Svedklinikken Hidros'. Hanne har desuden arbejdet en del år i den private sundhedssektor og kender branchen indgående fra sin tid som chefkonsulent i Privathospitalernes Brancheorganisation.


Abdiweli Awil Mohamoud

Speciallæge i dermatologi
Abdiweli er uddannet speciallæge i dermatologi. Han har interesse og styrke indenfor den generelle dermatologi. Han har publiceret videnskabelige artikler både nationalt og internationalt, heriblandt om hyperhidrose.  Han er foruden Hud- og hyperhidroseklinikken tilknyttet et universitetshospital. 

Johannes K. Kristensen

Overlæge og speciallæge i dermatologi 
Johannes har en imponerende karriere. Han er Dr.med. fra Københavns Universitet og tidl. overlæge og cheflæge på 'Svedklinikken Hidros'. Han har en lang karriere, hvor han bl.a. har skrevet 90 videnskabelige artikler - heraf en række om hyperhidrose. Johannes er mentor på klinikken.

Randi Andersen

Specialsygeplejerske
Randi har mange års sygeplejeerfaring og er kvalitetsansvarlig på klinikken. Randi er specialist i hyperhidrose og narkosesygeplejerske. Randi har stor erfaring med hyperhidrosebehandling fra den hedengangne 'Svedklinikken Hidros'.

Lotte Berg Kesje

Specialsygeplejerske
Lotte har mange års erfaring som sygeplejerske. Hun brænder for at yde en gode service for patienterne. Lotte har mange års erfaring fra 'Svedklinikken Hidros' og er derfor særdeles kompetent i behandlingen af hyperhidrose. 

Lene Christoffersen

Specialsygeplejerske

Lene ser og møder hver eneste patient i klinikken med stor omsorg og forståelse. Lene er udover at være sygeplejerske både yoga- og mindfulnessinstruktør. Hun arbejder desuden i en lægepraksis, og er lidt af en tusindkunstner. Som vore andre sygeplejersker har Lene erfaring fra 'Svedklinikken Hidros'.

Randi Nilsen

Specialsygeplejerske

Randi er Hud- og Hyperhidroseklinikkens norske islæt - men med mange år i Danmark har hendes sygeplejemæssige karriere primært foregået her. Randi har specialiseret sig i laserbehandlinger. Hun har desuden særlig viden om hygiejne og korrekte arbejdsgange.

Helle Pokriva

Specialsygeplejerske

Helle har mange års erfaring som sygeplejerske. Hun har desuden specialiseret sig i laserbehandlinger. Helle har blandt andet erfaring fra 'Svedklinikken Hidros', hvor hun har haft stort ansvar. Helle møder hver enkelt patient med stor faglighed og individuel opmærksomhed.

Charlotte Borg

Specialsygeplejerske

Charlotte er Hud- og Hyperhidroseklinikkens humørbombe. Det mærker vore patienter ofte. Charlotte arbejder til dagligt med undervisning og oplæring, og har desuden arbejdet i en hudklinik, som beskæftiger sig med de fleste hudtilstande. Som de andre har Charlotte erfaring fra 'Svedklinikken Hidros'.