Helsingør Dagblad: Mads lider af en sygdom, vi ikke tør tale om

Blog

Tak til Helsingør Dagblad for at sætte fokus på en sygdom, som langt de fleste lever med, men skjuler. Mød Mads Kongsbak, der som 15-årig fik hyperhidrose.

Fakta er at næsten 300.000 danskere sveder så meget, at det udgør et problem i deres dagligdag. Det viser en undersøgelse gennemført af læger ved private svedklinikker i Danmarks og Sverige i samarbejde med forskere ved Odense Universitetshospital.

“Det er rimeligt irriterende, når jeg sidder med tastatur og mus. De går i stykker på grund af fugtskade,” siger Mads Kongsbak.

Vidste du at hyperhidrose kan behandles

Op mod 5 % af befolkningen lider af overdreven svedtendens. Og mange lever med lidelsen i årevis uden at gøre noget ved det. Men det kan behandles.Injektionsbehandling er en effektiv behandling. Her får du indsprøjtet et protein, der kan blokere bestemte nerveimpulser. Det kan stoppe svedproduktion i et særligt udfordret område.Vi behandler …

De fleste vil efter blot få dage kunne mærke, at svedgenerne mindskes. Effekten varer ca. 3-12 måneder afhængig af, hvilken del af kroppen du får behandlet, samt sværhedsgraden af svedtendensen.

Tags :
Share This :

Gratis og uforpligtende samtale på telefon...

Vi udreder og behandler hudproblemer, hudsygdomme og hyperhidrose i København, Faxe og Herning. Få hjælp her og nu.

Categories