Psoriasis

Få hjælp til at mindste generne af Danmarks førende hudlæger

Få et liv med så få gener som muligt

I Hud- og Hyperhidroseklinikken ved vi, at det kan være forbundet med psykologiske gener at leve med psoriasis. Derfor vil vi med løbende kontroller, rådgivning og vejledning hjælpe dig til at leve med så få gener som muligt. 

Hvis du er så plaget, at mere indgribende medicin er nødvendig, kan det være nødvendigt at henvise dig til hudafdelingen på sygehuset.

Vi tilbyder rimelige priser, hurtig afklaring og aftaletider

NB! Husk at tjekke, om du har en sundhedsforsikring, der dækker! Vi må desværre ikke tage imod en henvisning fra egen læge.

Kort om psoriasis
  • Ca. 3 procent af danskerne lider af psoriasis
  • Der er en høj arvelighed
  • Psoriasis ses som et rødt, skællende udslæt
  • Det ses på f.eks. albuer, knæ og lænd.
Få rådgivning og hjælp

Danmarks førende hudlæger

Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken har vi nogle af Danmarks bedste hudlæger og specialister, som står klar til at hjælpe dig, så du får et liv med så få gener som muligt. 

Vi har ingen ventetid - ring i dag på  6026 1804.

Du skal lære at leve med psoriasis

Psoriasis har en kronisk præg, men du kan gøre en del selv for at sikre sygdomsfrie perioder ved hjælp af at passe godt på din hud og leve så sundt som det er muligt for dig. Psoriasis kan både ses med lette og svære hudforandringer, og behandlingen afhænger af dine gener.

Årsagen til at man får psoriasis er ikke fastlagt, men der er tendenser, der peger i retning af udløsende faktorer som f.eks. halsbetændelse eller andre infektioner, stress og alkohol. Det er dog svært at sige, om man havde udviklet sygdommen på et senere tidspunkt alligevel.

Vi står klar til
at hjælpe dig

Vi tager godt i mod dig - uanset om du gør brug af din sundhedsforsikring, ventetidsgarantien fra det offentlige eller betaler selv. Ring på 6026 1804 - og hør mere.

Kontakt os