Undersøgelse af modermærker 

Få en tid hurtigt - ingen ventetid. Skriv til os her for at booke tid til undersøgelse af dine modermærker

Få undersøgt dine modermærker

Er du bekymret for om dine modermærker udvikler sig til modermærkekræft ? (Malignt melanom). Vores hudlæger kan undersøge dine modermærker.  

Få hurtig afklaring. På Hud-og Hyperhidroseklinikken tilbyder vi undersøgelse af dine modermærker, hvad enten du har et enkelt mærke, eller du ønsker hele kroppen inspiceret.

Vi tilbyder rimelige priser, hurtig afklaring og aftaletider

NB! Husk at tjekke, om du har en sundhedsforsikring, der dækker! Vi må desværre ikke tage imod en henvisning fra egen læge.

Tegn du skal være opmærksom på
Modermærker kan ændre sig langsomt over tid. Du skal derfor være opmærksom på følgende tegn. Modermærker som f.eks.:
  • Har flere farver
  • Er ujævne
  • Har takkede kanter, som vokser
  • Klør eller bløder.
Ingen ventetid

Få hurtig afklaring

Modermærkekræft er en hyppigt forekommen kræftform i Danmark. Det gør naturligt mange bekymrede, hvis de oplever forandringer af modermærker.

Hurtig afklaring og aftaletider. Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken kan du komme til med det samme. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger og specialister. Ring i dag og book en tid. 

Sådan foregår undersøgelsen

På Hud- og Hyperhidroseklinikken har vi stor erfaring med af undersøge og screene modermærker. Vi har nogle af Danmarks dygtigste hudlæger. Mange oplever der som rart og befriende at få hurtig afklaring. 

Inden undersøgelsen af dine modermærker lytter hudlægen til din fortælling om, hvorvidt mærkerne har ændret sig. Vi opbevarer også fotos af dine modermærker, så vi evt. senere kan se, om der er sket en ændring. 

Ring i dag på 6026 1804 og få en tid hurtig. Vi har kort ventetid, og kan ofte tilbyde akutte tider. 

Undersøgelse af huden

Vores læge vil igennem et såkaldt dermatoskop kigge nøje på dine modermærker og tage billeder, som vi kan opbevare i din journal. På den måde kan vi følge med i udviklingen af dine modermærker. 

Prøvetagning eller fjernelse

Du kan komme ud for, at vores læge anbefaler, at der tages en prøve af eller fjerne hudforandringer hos dig. Vi har ofte mulighed for at gøre det samme dag. Ved den opfølgende konsultation vil du få resultatet samt vores læges anbefaling af evt. nødvendig behandling.

Ved mistanke om kræft

Hvis der er mistanke om modermærkekræft, vil vi sørge for, at du enten henvises til det offentlige system, eller får fjernet modermærket hos os. Vi kan også henvise til et kræftpakkeforløb i det offentlige system. Her skal vi nok guide dig hele vejen. Det kan du læse mere om her.  

Vi står klar til
at hjælpe dig

Vi tager godt i mod dig - uanset om du gør brug af din sundhedsforsikring, ventetidsgarantien fra det offentlige eller betaler selv. Ring på 6026 1804 - og hør mere.

Kontakt os