MiraDry svedbehandling

Opnå permanent reducering af svedgener i dine armhuler i Malmø

Reducering af svedgener i armhuler 

Med miraDry behandling kan du opnå permanent reducering af dine svedgener i armhulerne. Behandling foregår i Malmø via vores partner 'Svettkliniken'.

Som privatpatient hos os tilbydes du nu mulighed for at modtage en mere permanent behandling af dine svedgener i armhulerne. Det sker med den velkendte og evidensbaserede behandling med miraDry teknologi.

Behandlingen vil blive varetaget af de sygeplejersker, du kender så godt her fra vores klinikker i Danmark. Du kan selv booke din behandling direkte via vores partner "Svettkliniken" i Malmø.

Så effektiv er miraDry svedbehandling 
  • 82% opnår svedreduktion efter én behandling
  • 93% opnår lugtreduktion, hvis man har været plaget af det
  • Efter 3-6 måneder kan du mærke den endelige effekt. 
Førende specialister i svedbehandling

Få rådgivning om miraDry

På Hud- og Hyperhidroseklinikken har vi nogle af Danmarks dygtigste specialister i svedproblemer og behandling med miraDry. Alt for mange mennesker lever med svedproblemer, som giver dem udfordringer hver eneste dag.

Hos Hud- og Hyperhidroseklinikken ønsker vi at give dig din frihed tilbage, så du kan leve et liv uden at være socialt hæmmet eller føle skam. Vi rådgiver om behandling med miraDry på telefon 6026 1804.

Behandling med miraDry

Fordelen ved MiraDry er, at det ikke er en kirurgisk behandling, men alligevel er behandlingen meget effektiv. 

MiraDry er udviklet igennem mange år og afprøvet med succes på mange patienter. Metoden er som den eneste svedreducerende behandling godkendt af det amerikanske FDA. Den anvendes også på offentlige sygehuse. 

Ved behandlingen behandles dine svedkirtler med termisk energi. Forud for behandlingen vil du blive lokalbedøvet i dine armhuler. Hele behandlingen tager ca. 1,5 -2 timer, og vi anbefaler, at du tager det roligt samme dag.

Du kan opleve, at dine armhuler bliver ømme og hævede i dagene efter. Vi instruerer dig naturligvis grundigt i, hvordan du skal passe på dig selv. Der vil være nogen, som har brug for mere end én behandling for at opnå ønsket resultat.

Kom svedgenerne til livs - book din aftale

Book din behandling med miraDry direkte via Svettkliniken ved at trykke på logoet. Du behandles af danske sygeplejersker, som du kender fra vores danske klinik. Du betaler for behandlingen i svenske kroner.  Hvis du har spørgsmål, så tag endelig fat i os på 6026 1804.