Karsprængninger

Laserbehandling af karsprængning i ansigt, på halsen og øverste del af brystkassen af Danmarks bedste hudlæger.

Karsprægninger i ansigt, på hals og brystkasse 

Flere og flere ønsker at få behandlet synlige karsprængninger i ansigtet, på hals og øverste del af brystkassen. Få forundersøgelse og behandling samme dag i Hud- og Hyperhidroseklinikken.

Hos Hud- og hyperhidroseklinikken har vi fokus på behandling af karudvidelser i ansigt, på halsen og øvre del af brystkassen, hvor karudvidelserne ofte kan behandles med Intens Pulseret Lys (IPL).

Kort om karsprængninger
Karsprængning eller mere korrekt karudvidelser ,
  • viser sig som små trådlignende blodårer i huden,
  • opstår typisk på næse, kinder og ben
  • kan være udfordrende for både mænd og kvinder, fordi de er synlige for alle.

Derfor opstår karsprængninger

Karsprængninger kan opstå som følge af hudlidelser som f.eks. Rosacea. Andre er arveligt disponerede for karudvidelser ligesom soldyrkelse og andre miljøfaktorer kan spille en rolle i udviklingen.

Få vurderet dit problem af vores hudspecialister

Ved en forundersøgelse vurderer vi dine problemer, så vi sammen finder den rigtige løsning for dig. Ofte vil du kunne få behandlingen af dine karsprængninger samme dag som din samtale, hvis du selv ønsker det.

Laserbehandling for alle - få vurderet din hud

Laserbehandling af karsprængninger hos os er for alle. Alle mennesker og typer af kroppe har fortjent at føle sig tilpasse i og med egen krop.  

I Hud- og Hyperhidroseklinikken møder du ikke uopnåelige skønhedsidealer eller fotoshoppede billeder..  

Vi tilbyder behandling til dig, der synes, du har gener, du gerne vil til livs, og sørger for, at du føler dig godt tilpas. 

Ring og hør mere - vi rådgiver dig. 

Behandling med IPL-laser mod karsprængning

Behandling af karudvidelser foregår i Hud- of Hyperhidroseklinikken med IPL-laser. IPL er en forkortelse for Intens Pulseret Lys. 

Ved behandlingen af karsprængninger sendes et stærkt lys hen over huden. Det betyder, at karrene kollapser, hvorved de forsvinder. Ved IPL behandles farveforskelle i huden, og derfor er IPL velegnet til flere forskellige tilstande. 

Udover behandling af karsprængninger kan man med IPL også behandle uønsket, mørk hårvækst. Det kan føles som et lille slag med en elastik eller nive og blive varmt. 

Der findes et stort udbud af forskellige laserbehandlinger på det private marked, men ikke alle er lige gode. Udstyret, vi råder over, er topprofessionelt. 


2-4 behandlinger med IPL-laser kan være nok

 2-4 behandlinger af karrene kan være nok til at du oplever en reduktion, men flere behandlinger kan være nødvendige. Det er dog altid en individuel vurdering, da det afhænger af, hvor mange karsprængninger der er, og hvor dybt de ligger. Der bør være en pause mellem behandlingerne på cirka 4-6 uger. Især karrene på næsen kan gendanne sig, hvorfor gentagen behandling kan blive nødvendig.

Det er vigtigt, at du ikke har dyrket sol eller solarium i 2 måneder inden din behandling af karsprængninger. Du bør heller ikke bruge spraytan eller selvbruner i 2 uger inden. Hvis du anvender creme med A-vitamin, bør du stoppe med det i minimum 7 dage inden din behandling.

Behandling med laser på 30 minutter

Længden af den enkelte behandling svinger afhængigt af, hvor meget der skal behandles. Normalt vil det være nok at afsætte 30 minutter til selve behandlingen. Efter behandlingen kan du gøre, som du plejer.

Bestil tid til forundersøgelse

Ring på 6026 1804 og bestil tid til en forundersøgelse. Undersøgelsen er gratis, hvis du efterfølgende vælger behandling hos os. Se priser

Specialister i hudlidelser

På Hud- og hyperhidroseklinikken finder du nogle af Danmarks dygtigste læger og sygeplejersker med speciale i hudlidelser. 

Efter behandlingen af kar med IPL

Du vil kunne forvente, at det behandlede område efterfølgende kan være rødt og hævet i et par dage. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til 2 måneder efter behandlingen.

Hvis du skal opholde dig ude, er det vigtigt, at du anvender en solcreme med faktor 50 med både UVA og UVB-filter. På klinikken kan du købe solcreme fra danske MDerma med faktor 50. 

Efter cirka 4-6 uger vil du kunne modtage den næste behandling af karsprængninger, hvis der er behov for det. 

Kontakt os