Laserbehandling hos os er for alle 

Laserbehandling hos os er for alle. Alle mennesker og alle typer af kroppe har fortjent at føle sig tilpasse i og med egen krop.  I Hud- og Hyperhidroseklinikken møder du ikke uopnåelige skønhedsidealer eller fotoshoppede billeder på væggene eller på vores hjemmeside.  

Vi tilbyder behandling til alle der synes de har gener de gerne vil til livs. 

Kontakt os trygt - vi er sikre på, at du vil føle dig godt tilpas hos os. 

Karsprængninger

Karsprængning eller mere korrekt  karudvidelser opstår typisk på næse, kinder og ben, og kan være udfordrende for nogle, både mænd og kvinder.  De kan opstå som følge af hudlidelser som f.eks. Rosacea. Andre er arveligt disponerede for karudvidelser, ligesom soldyrkelse og andre miljøfaktorer kan spille en rolle i udviklingen.
Hos os har vi focus på behandlingen af karudvidelser i ansigt, på halsen og øvre del af brystkassen, hvor karudvidelserne ofte kan behandles med Intens pulseret lys (IPL).
Vi vil ved forundersøgelsen vurdere dine problemer, så vi sammen finder den rigtige løsning for dig.
Ofte vil du kunne få behandlingen samme dag som din samtale, hvis du selv ønsker det. 

Behandling med laser

Behandling af karudvidelser i vores klinik foregår med IPL laser.  IPL er en forkortelse for Intens Pulseret Lys. Ved behandlingen sendes et stærkt lys hen over huden, og det betyder at karrene kollapser, hvorved det forsvinder. Ved IPL behandles farveforskelle i huden, og derfor er IPL velegnet til flere forskellige tilstande. Udover behandling af karsprængninger kan man med IPL også behandle uønsket, mørk hårvækst. Det kan føles som et lille slag med en elastik, eller nive og blive varmt. 
Der findes et stort udbud af forskellige laserbehandlinger på det private marked, og ikke alle er lige gode. Udstyret vi råder over er topprofessionelt. 

Ofte vil 1-3 behandlinger være nok, men det er altid en individuel vurdering, da det afhænger af hvor mange sprængninger der er, og hvor dybt de ligger. Der bør være pause mellem behandlingerne på cirka 4-6 uger.  Især karrene på næsen kan gendanne sig, hvorfor gentagen behandling desuden kan blive nødvendig. 

Læs også mere om behandling af Rosacea og uønsket,mørk hårvækst 

Det er vigtigt, at du ikke har dyrket sol eller solarium i 2 måneder inden din behandling, eller  brugt spray-tan og selvbruner i to uger  inden. Hvis du anvender creme med A-vitamin, skal du pausere med dette i minimum 7 dage inden din behandling. 

Behandlingens længde svinger afhængigt af hvor meget der skal behandles, men normalt vil det være nok at afsætte maks. 30 minutter til selve behandlingen. Efter behandlingen kan du gøre som du plejer. 

Efter behandlingen

Du vil kunne forvente, at det behandlede område efterfølgende kan være rødt og hævet, typisk i et par dage. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til to måneder efter behandlingen.

Hvis du skal opholde dig ude, er det vigtigt at du anvender en solcreme med faktor 50, med både UVA og UVB-filter. Hos os kan du købe solcreme fra danske MDerma med faktor 50. Efter cirka 4 -6 uger vil du kunne modtage den næste behandling, hvis der er behov for det.