Erfaren og servicemindet sygeplejerske søges til privat hudlægeklinik, deltid og forventning om snarlig mulighed for flere timer

Blog

Vi søger en engageret, servicemindet og positiv sygeplejerske til privat hudlægeklinik på Østerbro med højt til loftet.

Om Hud- og Hyperhidroseklinikken

Hud- og Hyperhidroseklinikken er startet og ejes af Mette og Hanne, begge sygeplejersker, som du vil referere til i dagligdagen. Det er en iværksættervirksomhed, der nærmer sig 4 år på bagen, så der er fortsat masser af udvikling forude. ”Vi plejer” findes ikke hos os.

Vi har 5 private hudlægeklinikker i Danmark: Østerbro, Faxe, Skanderborg, Herning og Ålborg. Læs gerne mere om os på: www.hohk.dk

I vores klinikker tilbyder vi de mest almindeligt forekommende hudlægeundersøgelser og behandlinger, og derudover brænder vi for patientgruppen, der lider af hyperhidrose.

Dine opgaver

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores patienter får den bedste oplevelse hos os, og desuden have øje for at dagligdagen i klinikken glider godt for alle. Det er lige fra vi modtager patienterne i klinikken, til at hjælpe hudlægen med undersøgelser og behandlinger og til sidst at sikre at patienten har en plan og er velinformeret, når de forlader klinikken. Hertil kommer de administrative opgaver så som at tage imod betaling, bestilling af undersøgelser, fakturering, booking af tider m.v.

Alt efter din baggrund og interesse vil der være mulighed for andre opgaver i klinikken som f.eks. laserbehandling, behandling af akne-ar, allergiudredning, injektionsbehandlinger mv.

Vi forestiller os, at vores nye kollega skal arbejde mellem 20-28 timer om ugen med mulighed for at øge antallet af timer med tiden efter behov og ønske. De fleste dage vil være i vores Østerbro-afdeling, og enkelte vil være på det øvrige Sjælland.

Arbejdstiden vil primært være i dagstiden, og ca. en dag om måneden på en weekenddag eller en hverdagsaften.

Ønskede kvalifikationer

Vi ønsker en kollega der ...

Vi tilbyder

Tiltrædelse snarest. Jobsamtaler vil blive afholdt løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, kan Mette træffes på tlf. 42438630 og Hanne kan træffes på 41100566.

Motiveret ansøgning vedlagt uddybende CV stiles til:

Mette Strüwing
mst@hohk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dbh
Hanne og Mette

Tags :
Share This :

Gratis og uforpligtende samtale på telefon...

Vi udreder og behandler hudproblemer, hudsygdomme og hyperhidrose i København, Faxe, Herning, Skanderborg og Nørresundby. Få hurtig hjælp.

Categories